Dakkoepels: garantie op maximale lichtinval

Een goedkope en duurzame manier om licht binnen te laten onder je plat dak is met een lichtkoepel. In vergelijking met gewone ramen, zorgen dakkoepels voor meer lichtinval. Idealiter zitten ze geïntegreerd in het ontwerp van je woning, maar ook bij renovatie kunnen ze nog perfect ingebouwd worden.

De Dakvensterinstallateur - Vervangen van de schelp

Vervangen van de schelp

De schelp van een dakkoepel kan zomaar vervangen worden. Een uurtje werk en je kan terug naar buiten kijken. Plaats een koepel tot vijf wanden voor een optimale isolatie en kies meteen voor een opengaand model voor verluchting.

Moderniseren van een koepel

Verwijder de ouderwetse opstanden en plaats een ruimer en mooier model. Met een motor bedien je de koepel van op afstand en je kiest voor de best isolerende modellen op de markt.

Nieuw te plaatsen dakkoepel

Een donkere keuken? Altijd het licht moeten aanleggen? Geen verluchting in de badkamer? Wij kunnen onder alle platte daken licht en lucht brengen. Contacteer ons voor een zee aan oplossingen.

Steeds mét passend advies van
de Dakvensterinstallateur

Een dakraam vervangen of een lichtkoepel monteren: dat doe je niet elke dag.
Laat je daarom absoluut adviseren door de Dakvensterinstallateur!

Mike Lammens

Mike Lammens
Verkoop en advies

Voor de installatie van dakvensters of koepels wil je graag goed en passend advies. Als daglichtadviseur helpen we je verder op basis van je wensen, ideeën én budget. Tijdens onze afspraak kan je al je vragen stellen en zal Mike aan de hand van je wensen vrijblijvend een offerte opstellen. Laat je daarom absoluut adviseren voor de Dakvensterinstallateur voor elk dakvenster of dakkoepel.