Deze fabrikant uit Sint-Niklaas spitst zich toe op de vervaardiging van zeer esthetische lichtstraten met ongelimiteerde mogelijkheden aan afmetingen en oppervlaktes. Hun all seasons beglazing zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.

De merknaam zegt het zelf: marktleider in dakvensters en dat met recht en rede. We volgen het volledige gamma van Velux en kunnen je met alle mogelijke opstellingen helpen.

Daglicht maakt het verschil en dat hebben ze bij Skylux goed begrepen. Als fabrikant is Skylux gevorderd in gevarieerde koepels voor platte daken met zonwering en opengaande systemen.

Onze Hollandse vrienden timmerden jaren aan een prefab oplossing voor dakkapellen en hebben die gevonden. Luxbox brengt een kant en klare dakkapel met geïntegreerde Fakro of Velux dakvensters. De ideale ruimtewinner voor zij die thuiswerken. Wij zijn verdeler in West- en Oost-Vlaanderen.

Is je dakraam aan vervanging toe en wil je dat het deze keer echt goed is? De SKY20 is een rustiek dakraam met een authentieke look aan de binnenzijde en een binnenafwerking in massief eik. Een authentiek dakvenster voor authentieke mensen.

Metalen dakramen met een hedendaags comfort en de uitstraling van oudsher. Ontstaan uit een noodzaak om respectvol te renoveren maar door de hoge kwaliteitsnorm steeds vaker gebruikt bij nieuwbouwprojecten of energiezuinige renovaties. Details maken het verschil.