Dakvensters voor elk type project.

Wil je een oud dakvenster laten vervangen of een nieuw dakraam laten plaatsen? Doe een beroep op de Dakvensterinstallateur voor het installeren van jouw Velux dakvensters.

De Dakvensterinstallateur - Elk raam is vervangbaar

Elk raam is vervangbaar

Oude, nieuwe, grote of kleine dakvensters. Ze zijn allemaal perfect vervangbaar of nieuw te installeren.

De Dakvensterinstallateur: Meer licht, isolatie & ventilatie

Meer licht, isolatie & ventilatie

Naast het creëren van meer daglicht in je woning (drie keer méér daglicht dan een normaal raam), oogt de ruimte ook veel ruimer. Ook de isolatiewaarde van de ruimte stijgt, én je kan de kamer ventileren indien gewenst.

De Dakvensterinstallateur - dakvensters

VELUX dakramen

Bij de Dakvensterinstallateur gaan we voor kwaliteit. Wij werken uitsluitend met VELUX. Naast het monteren van je dakraam, adviseren we jou over het ideale type dakraam voor jouw ruimte. Velux, dat is de opening naar buiten die binnen alles verandert.

Steeds mét passend advies van
de Dakvensterinstallateur

Een dakraam vervangen of een lichtkoepel monteren: dat doe je niet elke dag.
Laat je daarom absoluut adviseren door de Dakvensterinstallateur!

Mike Lammens

Mike Lammens
Verkoop en advies

Voor de installatie van dakvensters of koepels wil je graag goed en passend advies. Als daglichtadviseur helpen we je verder op basis van je wensen, ideeën én budget. Tijdens onze afspraak kan je al je vragen stellen en zal Mike aan de hand van je wensen vrijblijvend een offerte opstellen. Laat je daarom absoluut adviseren voor de Dakvensterinstallateur voor elk dakvenster of dakkoepel.