Het team van De Dakvensterinstallateur

De Dakvensterinstallateur:
Ons Team

Deskundig en gedreven in wat we doen — samen beschikken we over pakken kennis en praktijkervaring rond dakvensters en dakkoepels! Maak kennis met de mensen achter De Dakvensterinstallateur.

Dieter

Dieter is met zijn twaalf jaar ervaring in de buitenschrijnwerken een heel sterke vakman. Hij kent de gebouwschil als zijn broekzak. Dieter woont in Izegem met zijn vriendin Sanne, gaat in zijn vrije tijd fietsen en drinkt graag een Cornette. Zorgen voor de kinderen is zijn grootste hobby.

Lawrence

Lawrence heeft de laatste tien jaar ervaring opgedaan als dakwerker platte daken. Hij is een specialist in het plaatsen en vervangen van dakkoepels. Lawrence woont in Kuurne met zijn vriendin Laura, ontwerpt hondenhokken in zijn vrije tijd en drinkt het liefst een Triple Dikke Jan.

De Dakvensterinstallateur - Dario

Dario

Dario heeft zes jaar ervaring in de algemene dakwerken en is daarmee een hele goeie aanwinst aan ons bedrijf. Hij kan dakpannen leggen met zijn ogen toe. Dario woont met Lore en hun zoontje in Meulebeke en is een fervent gamer in zijn vrije tijd. Met een Stella doe je hem het meeste plezier.

De Dakvensterinstallateur -Sander

Sander

Sander heeft ervaring in diverse werken op hoogte en komt uit de sector der glazenzetters. Hij doet graag lange wandelingen met zijn Italiaanse waterhond P├ępita en geniet het meest van een Blonde Westvleteren. Hij woont samen met zijn vriendin Isabelle in Lendelede.

Mathias

Mathias is een krak in ramen, deuren, veranda’s, zonweringen en luifels. Kortom, alles wat met zonlicht te maken heeft, is zijn winkel. En in dat zonlicht drinkt hij het liefst een Stella. Als kersverse papa woont hij met zijn vriendin in Izegem.

Lien Deman

Lien

Lien brengt orde in onze chaos en zorgt ervoor dat de installateurs elke dag aan de slag zijn. Je kan ze vinden achter haar bureau in Oostkamp of op stap met haar gezin. Een cola doet haar het meest deugd.

Mike Lammens

Mike

Mike vertegenwoordigd onze firma in West- en Oost-Vlaanderen. Hij brengt je correct advies met een scherpe prijs. Hij verstopt zich het liefst achter een Omer of in de bossen van Ronse met vrouw en kind.

De Dakvensterinstallateur - Wout

Wout

Wout is de zaakvoerder en daglichtadviseur. Hij komt bij je langs om je project op te starten met dakvensters en koepels. Wout woont in Izegem met zijn vriendin Emma, maakt houten tafels in zijn vrije tijd en gaat het liefst van al gaan wandelen met zijn zoon. Rochefort 8 is zijn favoriet.

Advies nodig van
de Dakvensterinstallateur ?

Een dakraam vervangen of een lichtkoepel monteren: dat doe je niet elke dag.
Laat je daarom absoluut adviseren door mensen van ons team.