Wij installeren dakvensters,
koepels en lichtstraten.

De Dakvensterinstallateur - het team

De Dakvensterinstallateur:
Ons Team

Samen goed voor 71 jaar ervaring.

Deskundig en gedreven in wat we doen — samen beschikken we over pakken kennis en praktijkervaring rond dakvensters en dakkoepels! Maak kennis met de mensen achter De Dakvensterinstallateur.

De Dakvensterinstallateur - Mathias

Mathias

Mathias is een krak in ramen, deuren, veranda’s, zonweringen en luifels. Kortom, alles wat me zonlicht te maken heeft, is zijn winkel. En in dat zonlicht drinkt hij het liefst een Stella. Als kersverse papa woont hij met zijn vriendin in Izegem.

De Dakvensterinstallateur - Brent

Brent

Brent komt net van de schoolbanken, we geven hem de nodige schouderklopjes en begeleiding om te slagen in zijn job. Als echte student is zijn enige hobby uitgaan. En daarbij drinkt hij al graag eens een Duvel.

De Dakvensterinstallateur - Lawrence

Lawrence

Lawrence heeft de laatste tien jaar ervaring opgedaan als dakwerker platte daken. Hij is een specialist in het plaatsen en vervangen van dakkoepels. Lawrence woont in Kuurne met zijn vriendin Laura, ontwerpt hondenhokken in zijn vrije tijd en drinkt het liefst een Triple Dikke Jan.

De Dakvensterinstallateur - Wout

Wout

Wout is zaakvoerder en daglichtadviseur. Hij richtte De Dakvensterinstallateur op in 2019 met als doel een antwoord te geven aan het tekort van specialisten in de sector. Je vindt hem op het skatepark met zijn zoon, op wandel met zijn dochter of op restaurant met zijn vrouw. Wout plezier je het meest met een Rochefort 8.

Kjell

Kjell is een schrijnwerker in hart en nieren. Van spanplafonds tot interieurinrichtingen is hij onze man als het gaat om nauwkeurigheid. Als bourgondiër is Duvel zijn favoriet. Je vindt hem het gemakkelijkst met zijn vriendin op café.

De Dakvensterinstallateur - Lien

Lien

Lien brengt orde in onze chaos en zorgt ervoor dat de installateurs elke dag aan de slag zijn. Je kan ze vinden achter haar bureau in Ardooie of op stap met haar gezin. Een cola doet haar het meest deugd.

De Dakvensterinstallateur - Mike

Mike

Mike vertegenwoordigt onze firma in West- en Oost-Vlaanderen. Hij brengt je correct advies met een scherpe prijs. Hij verstopt zich het liefst achter een Paix Dieu of in de bossen van Ronse met vrouw en kind.

De Dakvensterinstallateur - Loetse

Loetse

Loetse heeft tien jaar ervaring in de dienst na verkoop bij rolluiken, zonweringen, luifels… Hij is een krak in probleemoplossend denken. Hij heeft drie schildpadden, drie kinderen en een vrouw. Omer is zijn favo.

Sander

Sander heeft ervaring in diverse werken op hoogte en komt uit de sector der glazenzetters. Hij doet graag lange wandelingen met zijn Italiaanse waterhond Pépita en geniet het meest van een Blonde Westvleteren. Hij woont samen met zijn vriendin Isabelle in Lendelede.

De Dakvensterinstallateur - Michèle

Michèle

Michèle verzorgt onze flyerbedelingen in West- en Oost-Vlaanderen. Je kan haar vinden met haar bottines op het werk of in de Ardennen. Ze woont met haar man in Zonnebeke en je kan haar het meest plezieren met een kriek.

Advies nodig van
de Dakvensterinstallateur ?

Een dakraam vervangen of een lichtkoepel monteren: dat doe je niet elke dag.
Laat je daarom absoluut adviseren door mensen van ons team.

Word jij onze collega?