Wij installeren dakvensters,
koepels en lichtstraten.

De Dakvensterinstallateur:
Ons Team

Samen goed voor 71 jaar ervaring.

Deskundig en gedreven in wat we doen — samen beschikken we over pakken kennis en praktijkervaring rond dakvensters en dakkoepels! Maak kennis met de mensen achter De Dakvensterinstallateur.

Lawrence

Lawrence heeft de laatste tien jaar ervaring opgedaan als dakwerker platte daken. Hij is een specialist in het plaatsen en vervangen van dakkoepels. Lawrence woont in Kuurne met zijn vriendin Laura, ontwerpt hondenhokken in zijn vrije tijd en drinkt het liefst een Triple Dikke Jan.

De Dakvensterinstallateur -Sander

Sander

Sander heeft ervaring in diverse werken op hoogte en komt uit de sector der glazenzetters. Hij doet graag lange wandelingen met zijn Italiaanse waterhond Pépita en geniet het meest van een Blonde Westvleteren. Hij woont samen met zijn vriendin Isabelle in Lendelede.

Lien Deman

Lien

Lien brengt orde in onze chaos en zorgt ervoor dat de installateurs elke dag aan de slag zijn. Je kan ze vinden achter haar bureau in Oostkamp of op stap met haar gezin. Een cola doet haar het meest deugd.

Mike Lammens

Mike

Mike vertegenwoordigd onze firma in West- en Oost-Vlaanderen. Hij brengt je correct advies met een scherpe prijs. Hij verstopt zich het liefst achter een Omer of in de bossen van Ronse met vrouw en kind.

De Dakvensterinstallateur - Loetse

Loetse

Loetse heeft tien jaar ervaring in de dienst na verkoop bij rolluiken, zonweringen, luifels… Hij is een krak in probleemoplossend denken. Hij heeft drie schildpadden, drie kinderen en een vrouw. Omer is zijn favo.

Kjell

Kjell

Kjell is een schrijnwerker in hart en nieren. Van spanplafonds tot interieurinrichtingen is hij onze man als het gaat om nauwkeurigheid. Als bourgondiër is Duvel zijn favoriet. Je vindt hem het gemakkelijkst met zijn vriendin op café.

Guillaume

Guillaume is onze ploegchef. Hij is de trekker en duwer van ons filiaal in Izegem. Daarnaast fiets hij in kermiskoersen en is hij dj. Later dit jaar wordt hij papa en dat zal hij vieren met een Triple Karmeliet.

Mathias

Mathias is een krak in ramen, deuren, veranda’s, zonweringen en luifels. Kortom, alles wat me zonlicht te maken heeft, is zijn winkel. En in dat zonlicht drinkt hij het liefst een Stella. Als kersverse papa woont hij met zijn vriendin in Izegem.

Brent

Brent komt net van de schoolbanken, we geven hem de nodige schouderklopjes en begeleiding om te slagen in zijn job. Als echte student is zijn enige hobby uitgaan. En daarbij drinkt hij al graag eens een Duvel.

Samuel

Samuel

Samuel vertegenwoordigt onze firma in Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Hij geeft je een oplossing op maat met een correcte prijs. Na een training Krav Maga kan je hem het meest plezieren met een spuitwater.

De Dakvensterinstallateur - Wout

Wout

Wout is zaakvoerder en daglichtadviseur. Hij richtte De Dakvensterinstallateur op in 2019 met als doel een antwoord te geven aan het tekort van specialisten in de sector. Je vindt hem op het skatepark met zijn zoon, op wandel met zijn dochter of op restaurant met zijn vrouw. Wout plezier je het meest met een Rochefort 8.

Advies nodig van
de Dakvensterinstallateur ?

Een dakraam vervangen of een lichtkoepel monteren: dat doe je niet elke dag.
Laat je daarom absoluut adviseren door mensen van ons team.