Dakkapellen: meer ruimte, meer daglicht

Een dakkapel van LUXboX geeft u veel meer ruimte en daglicht dan een traditionele dakkapel.

Door de schuine ligging van de dakramen komt het daglicht tot wel 3x toe dieper in de ruimte, het schuin aflopende plafond geeft een visuele effect dat de ruimte nog vele malen groter maakt. De LUXboX dakkapel wordt hierdoor één met de ruimte voor meer woongenot.

Ruimtewinner

De LUXboX is een uniek daglichtproduct en ruimtewinner in één: door gebruik te maken van de vergunningvrije regel voor dakramen, daklichten en dakserres mag de LUXboX 60cm uit het dakvlak komen. 

Onderhoudsvrij

De LUXboX dakkapel en dakserre is standaard uitgevoerd met PLASTISOL HPS 200 in de kleur Antraciet. Deze kleur is nagenoeg gelijk aan de kleuren van de toegepaste FAKRO of VELUX dakramen, zo ontstaat er een mooi strak geheel op het dakvlak.

Lichtrijke werkruimte

Een thuiswerkplek wordt steeds belangrijker. Met een LUXboX dakkapel kan je extra ruimte creëren op zolder of andere kamer in je huis. Maak een afspraak met de Dakvensterinstallateur voor advies op maat.

Steeds mét passend advies van
de Dakvensterinstallateur

Een dakkapel plaatsen, dakraam vervangen of een lichtkoepel monteren: dat doe je niet elke dag.
Laat je daarom absoluut adviseren door de Dakvensterinstallateur!

Mike Lammens

Mike Lammens
Verkoop en advies

Voor de installatie van dakvensters of koepels wil je graag goed en passend advies. Als daglichtadviseur helpen we je verder op basis van je wensen, ideeën én budget. Tijdens onze afspraak kan je al je vragen stellen en zal Mike aan de hand van je wensen vrijblijvend een offerte opstellen.